tisdag 16 oktober 2012

Ja nu snurrar min värld runt min nya iPhone, som jag inte ens har än.. : )
Har beställt ett fodral, 199 kr, till den som jag kan ha körkort och visa i också. Perfekt för mig som lägger korten löst i olika fickor, och sen glömmer dom här och där..
J sa så här, " perfekt för den som hittar fodralet. iPhone, visa och allt i ett" Han menar alltså att jag är så slarvig då jag kommer att tappa det.. Det får jag väl hoppas att jag inte gör.. Hihi: )
Och så ska jag beställa nåt lite festligare skal el fodral, bling älskar jag. Men ska kolla runt lite mer på nätet, kanske hittar ett ännu finare: )
Vilken skillnad det är på pris, hittade ett m glitter för 399 kr..! (En fysisk butik m näthandel)
Och så i enbart nätbutik, ca 69-99 kr..!!! Visst, kanske skiljer lite på märke kanske, men det struntar jag i. Kan köpa flera kuliga skal ist: )
Även J får ett nytt flip fodral, kommer nog i brevlådan i morrn: ) Hans kostade 149 kr.
Köpa, köpa.. Hihi: )
Har varit hos mamma m hundarna, har lärt henne att smsa: ) Hon är närmare 70.. Får se om hon lyckas få iväg ett ikväll.. Hon har en enklare mobil, med T9 funktion, och det var knappt jag kunde det längre.. Jösses va fort man glömmer..

2 kommentarer:

 1. hej snygging!

  ja du inget är som väntans tider, hoppas att du blir nöjd med din nya mobil;-))Visst är det underbart med nätshopping, i princip ALLT finns ju där och man kan jämföra och få det mest prisvärda utan att behöva springa benen av sig, det gillar jag. I morgon skall jag hämta ut en tavla som jag letat efter länge på nätet och till sist hittade på tradera och som jag till min stora förvåning vann budgivningen på, ibland har man tur! hoppas nu att den är som jag tänkt mig.Ha det bäst/kram kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan: )
  Visst är det kul att nätshoppa!: )
  Fast det är inte alltid så lätt att se hur saker och ting ser ut.. J's flip fodral var inte riktigt som vi tänkt oss, så den tog jag till min 4a tills jag får min 5a: ) Mitt fodral blev perfekt, men passar inte till min nuvarande..
  Va kul att du vann auktionen, spännande att hämta ut den. Blir kanske en visning på bloggen..?: )
  Jag tror vi handlar det mesta på nätet, nu senast nya lampor till utebelysningen, skiljde över halva priset..! Och då är det inte några tior vi pratar om utan hundralappar!
  Och det är perfekt för mig som inte gillar att gå i affärer, förutom blomsterhandlaren och Ikea typ, hihi: )
  Ha det gott!: )
  Kraam

  SvaraRadera