onsdag 9 september 2015

Fota


Hej där,

Ett tag sen jag var på bloggen. 

Har ju börjat fota med systemkamera sen ett år tillbaka, även köpt nytt objektiv i år. Nu har jag även börjat sköta inställningar själv, utan auto inställningen;-) Såå kul!!
Här är dagens foton, älskar fjärilar:-)

O tänk er, våran bebis Boss har fyllt ett år:-) Har gjort röntgen, HD A ED 0!! Jippiiee:-)

Det har även gått ett drygt år sen ♡D&H♡ fick vandra över regnbågen♡ Saknaden är stor, men sorgen är hanterbar, "pratar" med dom dagligen♡ 

Ha det gott!Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

 1. hej vännen! vad roligt att du kommit igång med foto, jag har funderat på om jag skulle gå en kurs i höst för att få lite mer pepp med min kamera som jag tycker är lite dum ibland..he he, tar inte så snygga bilder som jag vill ;-) tänk att det gått ett år sedan dina älsklingar vandrade vidare...jag saknar ofta peps och saker som han hade för sig men sakta börjar mumin ta även hans plats, precis som det skall vara. Vi förlorde en nära vän för tre veckor sedan, han fick cancer och hade inga chanser till tillfrisknad, fyy sådant sätter livet i ett annat fokus och vi jobbar med att vara tacksamma för det vi har och för att vi är friska.

  På tal om något helt annat så har jag lugnat mig med mumins mat, han fick lite mat leda...underligt? och jag fick återgå till torrfodret och ha rå food som komplettering istället, men han är mycket fin i pälsen nu och har gått upp 2kilo så lite bra effekt har det haft ändå.

  Nä nu skall jag kirra lite mat och vara sällskaplig med gubben ;-) hoppas att ni mår gott och att du har livandrana på din sida/

  många kramar till dig från mig/Mia

  SvaraRadera
 2. Hej vännen♡
  Ursäkta att det tagit sån tid att svara.. Har inte kollat bloggen på ett tag.. Kanske ska jag börja på ny kula..? Eller bara strunta i det.
  Håller ju på med IG, lägger ut bilder dagligen, såå kul, fast även det har jag tröttnat på eg.
  Hoppas du/ni mår bra♡ Tänker på dig ofta. Beklagar förlusten av er vän♡ Det är inte klokt det här med alla sjukdomar..
  Hoppas vi hörs av igen snart.
  Nu måste jag sova, uppe för sent igen..
  Kraam

  SvaraRadera